torsdag 20. oktober 2011

Hytteliv

Hytta e egentlig ein liten enebolig fra midten av 70-tallet, som æ arva for 4 år sia. Når æ tok over kunna man snakka retro når d gjalds fargan på veggan. Det va knall gul, knall oransje, knall grønn med innslag av brunt.Men ka e d egentlig man legg i utrykket retro???  Det er ofte brukt om ting fra 50, 60, og 70 tallet. Men egentlig er retro når ting kommer tilbake og det blir laget kopier av gamlere saker. Vi skaper vel en egen forståelse av dette utrykket. Ska kom med ett eksempel:
Dette speilet er iallefall fra 60-tallet og har fulgt mæ heile livet. Forrige uke va vi innom IKEA og der hadde de akkurat maken speil i svart, så det kan kalles retro. Skal ikke følge denne tanken lengre... Lurer litt på hva andre tenker om begrepet?

Va d itj hytta æ skoill ha innlegg om da... vi fekk te ein liten tur no i forrige uke, ekstra koslig der når det e høst og vinter syns æ.



Som man skjønne ha d vorre ett omfatttende malearbeid etter at hytta vart mi, og så arti å kunn skap den om te d den e i dag..

Har itj handla inn no my te hytta nei, nesten bare sofan, men brukt ting som æ hadd fra før eller loppefunn og ting som allerede var der.

Linn lager vennskapsbånd




Var ikke lange tida vi fikk på hytta denne gangen men vi fikk kosa oss mye allikevel, både inne og ut på tur , der høsten virkelig har tatt grep i naturen...

1 kommentar:

  1. "Hytta" kan være så mangt - og din er både trivelig og spennende! Har tre hytter jeg, men alle er bitte små.....

    SvarSlett