tirsdag 1. januar 2013

Løkk m det nye året...

2013... alltid forventninger te ett nytt år.Treng itj berre værra at man ska bli flinkar te alt, men kanskje berre ønske om å kunn stopp litt og nyt fine stunde. Ska vis non juleglimt her i dag.

Så vart engelskbroderi duken ferdig te jul... Ganske så my arbeid, men resultatet vart da fint. Det kan værra non som kjenne litt historien te den her duken, og skjønne den e spesiell ferr mæ...


"Ny" lampa kom opp te jul den å... Kjøpt den på smia på stjørdaln, det va ein trivelig opplevelse å kom dit etter å ha fulgt smia på facebook ei go stund.



 Jul i bambiland










Bloggverdenen er interesant, har selv vært en del fraværende på bloggen, men er nå inn å følger andre blogger. Dette både til inspirasjon og glede for øye.

Så da håpe æ på ett fint år for både kjente og ukjente.


"Man bør strebe etter godhet i gjerning og handling, ikke i ord" 
Demokrit

2 kommentarer:

  1. Nydelig duk - har du virkelig laget den sjøl? Brodering har aldri vært min sterke side, mangel på tålmod er vel den største bøygen..... og man ser jo med et halvt øye at denne ikke var gjort unna på ei uke! Engelskbroderi er bare helt utrolig vakkert - og heldigvis kan man gjøre funn på loppemarkeder o.l:) Kreativt nyttår ønskes til deg:) Klem

    SvarSlett
  2. Gratulerer med ferdig duk! Mye fine bilda :-)

    SvarSlett